Online Presence Management

Kompletno web rješenje

Najbolji način da uštedite vrijeme i novac, a riješite svoj web nastup.

Paket web usluga osmišljen da korisnicima ponudi sveobuhvatno rješenje koja će na jednom mjestu kompletno pokriti sve bitne online segmente (web sajt, društvene mreže, email itd.) i na taj način uveliko pojednostaviti djelovanje i unaprijediti poslovanje.

Ostvarite prednost

Sve na jednom mjestu

Web sajt, Facebook page, Google Maps, email, objave sadržaja i sve ostalo potrebno za postavljanje i održavanje vašeg prisustva na internetu završavate sa nama.

Premium servisi

Naš paket se sastoji isključivo od najkvalitetnijih premium servisa (hosting, zaštita, administracija, monitoring, analitika itd.) koji po kvaliteti i performansama daleko nadmašuju obične servise.

Best Buy

Višestruka ušteda i isplativost u odnosu na pojedinačno angažiranje davatelja usluga ili na samostalni angažman profesionalaca. Naša velika prednost je i mogućnost koordinacije i sinhronizacije svih prisutnih servisa.

Zašto je OPM najbolje rješenje?

Da bi neka firma ili organizacija bila odgovorajuće online predstavljena i pozicionirana nužan je osmišljen i planski nastup kroz web sajt, društvene mreže, biznis listinge, online servise i kroz sve ostale web segmente. Ove aktivnosti su vrlo zahtjevan posao, te zahtjevaju mnoge resurse, od vremenskih, ljudskih pa do financijskih. 

Iz ovih razloga, nastala je disciplina koju nazivamo Online Presence Management (Upravljanje online prisustvom) i koja za cilj ima svaku vrstu optimizacije čitavog web sistema i procesa koji se odvijaju unutar njega.

I to je ono što mi radimo – obezbjedićemo sve što je potrebno za vaš uspješan web nastup. Bićemo i jedina potrebna kontakt tačka, te vas tako rasteretiti od napora odgonetanja koga zvati za hosting, koga za email, domenu itd.

Vaš paket uključuje

Web stranica

Društvene mreže

E-mail

Podrška i izvještavanje

Posebna ponudaza klijente sa manjim zahtjevima