Web dizajn i razvoj

Izrada web stranica

Samo moderan i po vašoj mjeri kreiran web sajt može privući i zadržati pažnju vaših korisnika.

Vaša web stranica će biti

Responzivna

Responzivna

Moderna web stranica mora biti u mogućnosti prilagoditi svoj prikaz svim svim vrstama uređaja, od mobilnih telefona, preko tableta i laptopa, pa do velikih desktop monitora.

Profesionalno dizajnirana

Profesionalno dizajnirana

Vaša web stranica je srce vašeg online prisustva. Ona čine prvi dojam koji današnji klijenti imaju o vama, tako da profesionalni dizajn i estetska efektnost igraju vrlo važnu ulogu u vašoj prezentaciji.

User friendly i intuitivna

User friendly i intuitivna

Lagana za razumjevanje i savladavanje, prijatne atmosfere. Navigacija kroz web stranicu, kao i njeni odgovori na korisničke akcije trebaju biti onakvi kakve korisnik očekuje i na kakve je navikao.

Brza za učitavanje

Brza za učitavanje

U prosjeku, ako vašoj web stranici treba više od 3 sekunde za učitavanje, približno 40% posjetilaca će napustiti vaš web sajt. Brzina učitavanja web stranice, takođe utiče i na vaše rangiranje u tražilicama.

Efikasno i na vaše zadovoljstvo

U radu koristimo moderne metodologije kojima se osigurava maksimalno razumjevanje sa klijentom a uklanjaju se nepotrebni troškovi. Mi nećemo samo čekati da nam donesete sve gotovo i definirate svoje zahtjeve samo nama razumljivim tehničkim rječnikom. Naši edukovani profesionalci vodiće vas kroz razvojni proces od samog početka, prezentirati opcije, pomoći da definirate svoje zahtjeve i pobrinuti se da sve teče na najbolji način i ka najboljem rezultatu.

Naši radovi