O nama

Članovi našeg tima su u svojoj karijeri uspješno predvodili i završili vrlo bitne web i softverske projekte.

Terra Web je projekat mlade kompanije Terra Firma d.o.o. iz Sarajeva čiji tim čine iskusni profesionalaci iz različitih oblasti IT-a, web i multimedijalnih usluga, digitalnog marketinga i sl. Zajednički smo prepoznali nedostatak sistematskih web rješenja koje bi na principu “sve za web na jednom mjestu”, sistematično i na adekvatan i prihvatljiv način (i cjenovno i tehnički) uspostavilo i povezalo sve potrebne komponente za jedan uspješan nastup i prezentaciju u online prostoru, odnosno – Online Presence Management – termin koji predstavlja sve ovo gore rečeno.

Etičnost u poslu nam je vrlo bitna, kao i principi profesionalnosti, posvećenosti klijentu, iskrenosti i brige za druge.

U našim dosijeima posjedujemo fakultetske diplome iz softverskog inžinjeringa, multimedijalne produkcije, elektrotehnike i ekonomije. Od certifikata posjedujemo Prince2, ITIL, Microsoft Professional, Linux administration, Google, Facebook digital marketing certifkate itd. Članovi našeg tima su u svojoj karijeri uspješno predvodili i završili vrlo bitne web i softverske projekte.

Pored web koncentrirane usluge, Terra Firma u svom opusu nudi i usluge consultinga, programiranja, kao i audio-video produkcije. U svojim karijerama imamo mnogobrojne uspješno završene softverske projekte, uglavnom baziranih na .NET i Android tehnologijama.

Naš tim

Zoran Husanović, dipl. ing. IT

direktor, web & software development

Edis Džaferović, web admin

web development

Emir Delalić, dizajner

web & graphic design

Damir Pirić, MA produkcije

multimedijalna produkcija